fbpx
Fredsbruder

Who is Fred? - Made in Germany

Dit handtassenmerk uit Dinslaken, Duitsland, dankt zijn naam aan haar oprichtster Constanze Alef en haar knuffel. Op de dag dat ze werd geboren, ontving Constanze een geschenk van haar ouders: een opgezet groen nijlpaard genaamd Fred. Fred moest haar altijd gezelschap houden, waar ze ook heen ging en ze ging nooit slapen zonder hem. Op een bepaald moment sloeg het noodlot toe want Fred was verdwenen.

Ondanks een intensieve zoekactie, krantenadvertenties en veel tranen, kwam Fred nooit meer terug en zo kwam er een nieuw groen nijlpaard in het leven van Constanze: de broer van Fred ( Fredsbruder in het Duits )

Vele jaren later, toen het tijd was om een naam voor haar label te kiezen, wist Constanze dat ze iets onderscheidend, uniek en heel bijzonder als naam wilde hebben - zoals ” FREDsBRUDER”

Deze firma streeft ernaar tassen te ontwerpen en te produceren die hetzelfde effect op de klanten hebben dat Fredsbruder op Constanze had: tassen die ons overal begeleiden en die we nooit meer willen loslaten.

By the way: FredsBruder bestaat nog steeds en sluit zich aan bij Constanze op al haar reizen. Alleen is hij nu onherkenbaar door het vele geknuffel en reist hij in hele mooie tassen ...

Wij hopen dat je geniet van je FREDsBRUDER tas!

Neem contact op

Nog vragen of niet gevonden wat je zoekt ? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwe collecties, tips en speciale evenementen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Let's get social

Artlux is ook aanwezig op social media.
Volg ons op facebook en instagram

Cadeaubon

Kan je geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment of ben je in tijdsnood? Geef dan een cadeaubon.
Artlux lederwaren Hasselt

Contact
Havermarkt 2
3500 Hasselt
011/22 20 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren
Ma: 13u tot 18u
Di tem Za: 9u30 tot 18u
Zondag open: eerste weekend van oktober en april en de twee zondagen voor Kerstmis


Copyright © artlux.be | Privacy policy

Website by it’s me