fbpx
Saccoo

Amsterdam leathergoods

De Saccoo Leather-collectie wordt nog steeds volledig met de hand gemaakt en voor de tassen wordt alleen rundleder gebruikt . Het exclusieve bruiningsproces van dit leer duurt enkele weken om de authentieke look te verkrijgen. Het leer krijgt zijn licht tweekleurige effect, zijn duurzaamheid, casual uitstraling en tenslotte zijn unieke patina. Elke tas is, vanwege deze elementen, een uniek stuk.. Geen twee tassen zijn hetzelfde. 

Het plantaardig gelooid leer dat ze gebruiken voor hun producten is speciaal door hun geselecteerd. Gebreken en defecten in het leer worden opzettelijk niet behandeld met chemicaliën. Dit betekent dat vuil, enz. gemakkelijk in het leer kan doordringen. Voordat je je tas gebruikt, moet je deze meerdere keren behandelen met een goed onderhoudsproduct. Dit om je tas te beschermen tegen vocht, waterdruppels en het wrijven van kleding. 

Voor het onderhoud van je tas adviseren wij een lederverzorgingsspray of Connolly Hide Care. Na aankoop van je tas moet je deze met tussenpozen van minstens 1 uur 3 keer onderhouden. 

De tekening van het leder, de kleurvariaties en de  kleine defecten zijn kenmerkend voor een echt natuurlijk product. Het milieubewust looien van het leer kan in eerste instantie bij gebruik iets afgeven. Saccoo vraagt dat je hiermee rekening houdt. Een algemene garantie op afgeven en watervlekken kan niet worden gegeven.

Neem contact op

Nog vragen of niet gevonden wat je zoekt ? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwe collecties, tips en speciale evenementen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Let's get social

Artlux is ook aanwezig op social media.
Volg ons op facebook en instagram

Cadeaubon

Kan je geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment of ben je in tijdsnood? Geef dan een cadeaubon.
Artlux lederwaren Hasselt

Contact
Havermarkt 2
3500 Hasselt
011/22 20 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren
Ma: 13u tot 18u
Di tem Za: 9u30 tot 18u
Zondag open: eerste weekend van oktober en april en de twee zondagen voor Kerstmis


Copyright © artlux.be | Privacy policy

Website by it’s me