fbpx
Secrid

Iconic wallets, made in Holland

De cardprotector is gelanceerd in 2009, maar de Secrid reis begon reeds in de jaren 90. René en Marianne, die hun eigen ontwerpbureau hadden, merkten dat de inhoud van de broekzakken veranderde toen de eerste elektronische betaalsystemen in Nederland werden geïntroduceerd. In 1997, toen contant geld plaats maakte voor betaalkaarten, maakten zij reeds hun eerste wallet: de Secrid bodycard. Dit nieuwe tijdperk vroeg om een nieuw soort portemonnee. Eén die zowel je kaarten en geld als je privacy beschermde.

Dankzij het gepatenteerd mechanisme (de kaarten komen steeds in waaiervorm uit het omhulsel) en de aluminium behuizing van de Cardprotector blijven je kaarten zelfs tijdens het gebruik beschermd. Omdat slechts een gedeelte van de kaarten uit de houder komt, neemt de gevoeligheid voor radiosignalen af, maar blijft deze voldoende voor contact over een korte afstand. Zo blijf je ook tijdens het gebruik buiten het bereik van digitale zakkenrollers.

Voor het lederen omhulsel wordt enkel leder gebruikt dat in Europa is geproduceerd nl. Duitsland, Italië en hoofdzakelijk Nederland. Op deze manier zorgen zij ervoor dat het leder van de hoogste kwaliteit is en wordt gelooid in de beste werkomstandigheden voor zowel mens als milieu. Het leder wordt aniline geverfd en gemaakt van Europese runderhuiden met een volnerf basis. Zo komt men tot 14 verschillende leersoorten met elk hun eigen unieke “look” en “feeling”.

Voor de hedendaagse man en vrouw is een Secrid wallet onmisbaar!  Je kunt er naast 10 tot 12 kaarten ook je geldbiljetten in kwijt.

Neem contact op

Nog vragen of niet gevonden wat je zoekt ? Contacteer ons en wij helpen je graag verder.

Nieuwsbrief

Blijf je graag op de hoogte van de nieuwe collecties, tips en speciale evenementen, schrijf je dan in op onze nieuwsbrief

Let's get social

Artlux is ook aanwezig op social media.
Volg ons op facebook en instagram

Cadeaubon

Kan je geen keuze maken uit ons uitgebreide assortiment of ben je in tijdsnood? Geef dan een cadeaubon.
Artlux lederwaren Hasselt

Contact
Havermarkt 2
3500 Hasselt
011/22 20 88
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Openingsuren
Ma: 13u tot 18u
Di tem Za: 9u30 tot 18u
Zondag open: eerste weekend van oktober en april en de twee zondagen voor Kerstmis


Copyright © artlux.be | Privacy policy

Website by it’s me